Sex månader som gift!

2016-02-29 @ 12:02:00 ? Permalink ? Bröllopet
Ett halvår senare är Fru Andersson fortfarande lyrisk vid blotta tanken på såväl bröllopsdagen som make.
Det är lycka det ♥
 
 
 
 
Samtliga bilder är tagna av vår fotograf Felicia Berggren!

Lördagar i februari

2016-02-27 @ 20:26:11 ? Permalink ? Vardag
Imorse vaknade vi upp till klarblå himmel och strålande sol. Jag sov gott i natt, länge sen sist. Sängen är stört obekväm och saker styr runt i huvudet... Men helt otroligt skönt nog är det något på gång! Vi har faktiskt beställt en ny säng!! 

Vi gled in på Sova förra helgen, skulle bara titta lite och kom därifrån med en kontinentalsäng för mer än jag tjänar på en månad. Den var så galet bekväm! Lite läskigt, känns som att vi håller på att bli vuxna på riktigt på flera sätt nu.

Idag har vi spelat lite sällskapsspel tillsammans, promenerat runt villaområdet här intill och lagat mat åt varandra. Nu sitter jag och glor på Mellon för mig själv, äter resterna av godiset från torsdagens bravader på stan med Elli. Glad att jag sparade lite!

Imorgon åker vår inneboende hem, lilla kaninen Messi som har bott här en vecka medan husse varit på läger. R och Messi har verkligen blivit polare, det hade jag inte tippat innan. 

Rosor på köksbordet är vardagslyx ❤

Påskplaner

2016-02-07 @ 17:00:03 ? Permalink ? Hästigt
För någon vecka sedan började jag fundera på det här med GHS (Göteborg horse show) och om det var något att gå på eller ej. Jag följer ett antal hästbloggare och jag vet att många av dem ska åka. Hypen har varit stor tidigare år men då har inte min ekonomi varit speciellt stabil. Det blir ju ändå en slant med resa, entré, mat och boende osv...
 
Men så idag gjorde jag slag i saken, jag och Karin ska gå och se världscup-dressyr och hoppning på Scandinavium i påsk! Taggad redan! Både resa och event är bokat och klart och det ska bli så galet kul! Visserligen blir det bara en dag vi är där men resten av helgen hänger vi hos henne i Borås och bara tar ikapp tid sedan vi sågs sist (På mitt bröllop i augusti tror jag?).
 
Nu ska bara resten av februari och typ halva mars gå så att det blir dags någon gång!
 
xD

RSS 2.0