Knallar på med livet

2016-01-28 @ 18:22:00 ? Permalink ? Vardag
Sitter mitt i projekt "fixa lillebrors födelsedagspresent" och spårar totalt. Själva presenten är finemang, det är inslagningen jag inte kan hantera (som vanligt!). Det är så roligt! Det blir så fint! Och så helt plötsligt har jag använt fem meter snöre i typ sju olika färger, lagt två och en halv timma på ett kort i photoshop medan jag sitter och skriksjunger till min Spotify-lista "Brum säger bilen".
 
Eh. Middagen då? Glömde visst det där med mat...
 
Tur att R inte är hemma och behöver se eländet. Eller höra det för den delen!
 
Tror att jag är på väg upp ur den emotionella svackan som kom som en käftsmäll en vecka in på det nya året, det lägsta stället har passerat och vetskapen om det underlättar i sig självt. Imorgon blir det hemfärd i Räcerbilen, tårta och paketdistribution på lördag och förhoppningsvis hinna träffa familjen, bestie med bebis och eventuellt svärisarna också innan återresan. Det boostar också.
 
Nu ska jag lossa några snören och montera kortet och hoppas på att paketet inte blir kvar på hallgolvet imorgon när vi åker!!
 
Tagga tårta på lördag!

Julen utrensad

2016-01-17 @ 14:10:24 ? Permalink ? Annat
Det har gått mer än en månad sedan jag skrev sist. Det har varit ofantligt skönt att vara offline. Loggade ut från allt dagen före julafton och klev tillbaka på nyårsdagen, ett konto i taget de följande dagarna. Det slog mig då hur skönt det varit utan all skit som cirkulerar på facebook osv.
Hela jul och nyår fick familj och vänner min odelade uppmärkssamhet. Jag missade inget för att jag var offline och jag slapp den där stressen över att alltid kolla både fb och insta. Visste inte att jag hade den innan ens.
 
Har nipprat lite över bilen under ledigheten, men efter att far, bror och farfar tittat på den så känns det bättre. Den är bra. Den är frihet till och med. Jag har kört in till det närliggande affärsområdet själv för att cirkulera ostressat på Hööks och kört till och från stallet flera gånger. Bil är najs. Handla en gång varannan/var tredje vecka är najs. Åka hem när vi vill är najs. Skrapa rutor är inte lika kul men det får det vara värt!
 
Men ja, efter typ 19 dagar julledigt så har jobbet dragit igång igen, förra torsdagen faktiskt. Det känns bättre nu men jag är inte tillfreds och vet fortfarande inte varför. Jobbar på, klurar vidare och försöker testa på fritidsaktiviteter för att ha något att aktivera mig med och längta till mer än R under dagarna. (Inte för att han är en fritidsaktivitet, men ändå, ni fattar)
 
Varit till stallet två ggr den gågna veckan. Är lite rädd. Åkte av och slog mig rätt illa före jul, men har repat mig rätt så bra nu men uppehållet måste ha blivit för långt. Lite olycklig över detta. Longerade igår, kändes bättre än att sitta upp. Det är både svinhalt och stört kallt. Hanteringen klarar jag utan att bli rädd iaf. Känns som att det går att rädda då.
 
Ska dit två gånger nästa vecka med. Hoppas på bättre underlag snart. Ska se över den där kören igen som jag testade förra terminen. Även fast jag har förkylningskänningar varannan vecka så vill jag nog prova ändå. Det kändes ju så bra sist fastän det var svårt. En körträning varannan vecka är väl bättre än inget skulle jag väl tro.
 
Btws så slängde ja ut allt som har med jul att göra idag. Gran, ljusstakar och ja. Det var väl allt vi hade i år. Orkade inte ta fram mer och orkar väl inte ta bort mer heller om jag tänker efter. Vill fylla på med lite nya fina blommor och kanske en ny lampa i fönstren nu. Blev så tomt efter att ha haft de fina ljusstakarna framme i en månad.
 
Pysslade en egen krans av riktigt gran och tallris i år, första gången! Den åkte också idag.

RSS 2.0