Semester

2016-07-18 @ 19:03:23 ? Permalink ? Vardag

Ligger för tillfället i hängmattan hos pappa. Min första semesterdag idag. Jag har mest tagit det lugnt. Varvat slapp med pokémon-jakt och skrapning av färg från garaget. Lagom.
Justja, var förbi affären en sväng också under en jaktvända.

R, pappa och bror jobbar för fullt så något måste jag ju roa mig med. Bestämde mig för att ge garaget ett lyft med ny färg. Varvat med pokémon GO så har jag lagom mycket att göra de här veckorna tycker jag!

Var riktigt låg förra veckan så det känns bra att ha semester nu. Det tar nog någon dag till innan det vänder igen men det är okej.

Nu ska jag slänga ihop lite glass innan jag skrapar en timme och avrundar kvällen med jakt med bror och hans kompisar.


GO!

2016-07-12 @ 21:48:00 ? Permalink ? Annat
De två senaste dagarna har jag varit på språng och utforskat min omgivning i jakt på Pokémon! Ja, du läste rätt, Pokémon! Det senaste spelet är nämligen en app till telefonen och går ut på att en knatar runt i världen och upptäcker pokémon, hittar bra-att-ha-grejer och tar över gym.
 
De här två dagarna jag har spelat så har jag hunnit promenera strax över milen, efter att ha varit på fötterna på jobbet först! Det är inte ens jobbigt! 
 
Vem kunde tro att det var så roligt att vandra runt för sig själv, ibland i cirklar, runt om i stan! Batteriet räcker inte många timmar numera x)
 
Jag råkade dessutom beställa en ny, starkare och bättre telefon imorse. Behövdes göras tidigare man jag har känt mig lite snål, men nu när jag missat en Squirtle pga lagg så är det dags. Blev en likadan som den R har.
 
Dessutom har jag förhandsbokat en grej relaterat till allt detta. Hoppas på att inte R läser här eftersom jag hoppas kunna få det i tid till hans föelsedag om två och en halv vecka. Nu ska jag ta och hänga lite tvätt, borsta tänderna och ta en sista titt i appen innan det är läggdags. Snart semester och dedikerat arbete som målare/husa/pokémontränare i A-town :D
 
Detta är Jigglypuff som jag fångade i Rydsskogen igår kväll!
 
Minns ni Percyphone? Min första HTC och smartphone.
Nästa är HTC One M9, min fjärde av samma tillverkare. Nöjd!
 
 

RSS 2.0