Hello November

2016-10-30 @ 21:53:08 ? Permalink ? Annat
Var i all världen tog hösten vägen? Nu har nästan alla löv lämnat sina träd, vinterdäcken är på och det är 49 dagar kvar till mitt livs längsta resa! Den här helgen ställde vi om klockan, gick på tre kalas, en spelkväll och R är på grabbhäng just nu. Fullt ös medvetslös. Tiden har rusat!
 
Jag har bytt jobb igen, har jag skrivit det förut? Jobbat två veckor på en liten privat förskola och känner en märkbar skillnad. Less is more är ett klockrent uttryck i detta sammanhang.
Veckan som kommer är jobb, teorivecka i stallet, fika med en vän och en tjejkväll inplanerat so far. Ska försöka styra lite själv också, känns som det behövs.
 
Har tusen tankar om mycket, toppar och dalar och en väldigt osammanhängande process i allmänhet. Jag vill börja fota igen, vill börja gymma nu när jag jobbar färre timmar i veckan och stallet har gett mig nya vänner och en ny fyrbent kärlek. Samtidigt är stress och ångestkänslor fortfarande trogna följeslagare och vägrar ge sig av...
 
Trots att det känts som hemma i lägenheten länge nu så har inte staden varit min förän nu. Ändå är hemlängtan större än någonsin. Känns svårt att inte ha en tidsplan...
 
I sju år har jag fått vara din, tack för allt du ger mig var endaste dag ❤

Youtube

2016-10-13 @ 11:26:57 ? Permalink ? Vardag

Hemma i min förkylningsbubbla har jag, många år efter alla andra, upptäckt tjusningen med Youtube! Jag har ägnat större delen av förmiddagen åt att titta på tips och tutorials för hur jag kan förbättra nedsittning i trav.

Igår kväll var det demos och first impression av badbomber som gällde! Ojoj vad jag har missat mycket!

Nu ska jag försöka peta i mig frukost, ta en långsam promenad och hämta ut ett paket med den senaste boken av Kallentoft. Som jag har längtat!

Youtubar inför ridlektionerna och övar inför drömmen om en egen häst!

Höst

2016-10-09 @ 12:12:08 ? Permalink ? Vardag

Söndag hemma hos mamma. Förkyld igen, helt utan röst. En vecka kvar på jobbet. Har haft en mindre svacka den senaste veckan med ångest och tårar.

Det är väldigt skönt att få komma hem till mamma och ladda lite. Det är bara lugn och ro, kuskar inte runt för att träffa alla. Det är visserligen najs att träffa alla, men jag är så trött.

Nästa måndag börjar jag på mitt nya jobb. 90% istället för 100 och mindre ställe med kortare öppettider. Jag tror att det ska bli bra! Hade en jättebra känsla vid intervjun och det brukar säga ganska mycket.

Ikväll ska jag och R ta röda räcerbilen och åka hem igen. Jag saknar honom när vi är här uppe och bor isär. Det känns fint att få sakna lite, det är en trevlig känsla när jag vet att det bara är för en kort stund.

Kommande vecka ska jag njuta av höstens färger, samla nummer från kollegor jag kommer att sakna och försöka rensa upp lite i allmänhet.

Snapchatfilter!


RSS 2.0