Barnvälsignelse

2018-10-29 @ 17:08:45 ? Permalink ? Vardag
Åter i Linköping igen efter en supermysig helg hemma. Vi har bakat, gått på marknad, firat Linns farbror, öppnat paket och haft barnvälsignelse för Linn.

Kyrkan blev fullsatt igår av familj och vänner och vi känner oss väldigt älskade. Det är underbart hur många vi har runt oss och som bryr sig om Linn. 

Idag blir hon tre månader och  R och jag har varit tillsammans i nio år. Tiden går fort och jag försöker njuta av åkturen.
Torsdag

2018-10-25 @ 10:19:04 ? Permalink ? Annat
Idag är det prick en vecka kvar tills vi får nycklarna! Jag längtar!!! Nästa helg går flyttlasset. Det känns lite läskigt men det kommer bli så bra.

Vi ska fira att det närma sig med att göra absolut ingenting idag. Hertaberta har hållit oss vakna mellan halv ett och halv sex inatt så det blir inte många knop. Men nu har vi ordning på hennes lilla mage och hon är precis lika glad som vanligt igen. Mycket skönt!

Igår var vi ner på stan med en kompis och råkade gå banans inne på lindex. Det fick följa med en massa fint hem. Bland annat en klänning och ett hårband som Linn ska få ha på sin barnvälsignelse på söndag. Jag som alltid sagt att min unge minsann aldrig skulle ha något fånigt hårband på sig. Men åh så söt hon är!

Helgen som var

2018-10-22 @ 08:36:22 ? Permalink ? Vardag
Måndag morgon och ännu en helg har gått. Sista helgen hemma innan flytten. Vi har packat mycket och förutom att både växter, gardiner och lampor sitter kvar börjar vi bli klara.

Det sista tar vi efter att vi har fått nycklarna och kan börja flytta. Annars det som är kvar är att fixa parkeringstillstånd utanför lägenheten och ta reda på om det behövs vid huset med. 

Det börjar närma sig nu och jag är lite pirrig måste jag säga. Det ska verkligen bli jätteroligt! Är lite osäker på hur Linn kommer orka med själva flyttdagarna. Men det är bestämt att hon och jag bossar på nya stället hela tiden iallafall, så förhoppningsvis tar hon det bra.

Gosan ❤️

RSS 2.0