Hemhemma

2018-09-29 @ 15:47:29 ? Permalink ? Bebis
Efter en riktigt bra natt satte vi oss i bilen, mätta och glada alla tre. Smidigaste resan hittills sedan Linn kom till oss fick vi dessutom. Nu är vi framme och R är på golfbanan, men först lämnade han av oss hos min pappa. 

Linn har snackat och busat massor med sin morfar och nu sover de båda två i soffan. Jag har klämt lite lunch och vilar lite men utan att sova. 

Lyckades hålla mig vaken i bilen hela vägen också. Pillade vidare med mina virkningar, just nu är det två bläckfiskar och en hatt i görningen. Ska bli en bläckfisk till och några blommor och ögon till alla tre också. Ska fundera ut vad jag ska fylla dem med, de är inte så stora men det blir garanterat fler eftersom det var så roligt. Tips på bra stoppning?
Så trött! Fläng

2018-09-28 @ 11:07:56 ? Permalink ? Vardag
Den här veckan har varit fullsmockad med aktiviteter varje dag. Fika, lunch, BVC, öppna förskolan, efterkontroll och nu brunch och virkning med ett gäng mammor och barn.

Har nästan inte sovit något alls i natt men vi kör ändå. Blev väckt med 30 till 50 minuters mellanrum hela natten, var det inte för att nappen trillat ur så var det matning, blöjbyte, mardrömmar eller bara för ett snack. Tufft men tack och lov sover hon ju oftast betydligt mycket bättre på nätterna. Det är väl bara  något på gång nu antar jag. 

Imorgon åker vi norrut på en minisemester. Linn och jag ska hänga kvar nästa vecka och bo hos mormor och bland annat leka lite med kusinen och träffa fotograf. Jag har längtat!
Glad liten skrutt 

Fullt ös medvetslös

2018-09-25 @ 13:28:03 ? Permalink ? Bebis
Oj vad vi har hunnit med mycket på öppna förskolan idag! Vi var nästan först dit och började med att titta på lite större barn när de kom, sen hängde vi med på spädbarnsmassage innan lillkorven tog en powernap och jag var med i en diskussionsgrupp typ om hur en hanterar ihärdigt skrikande barn.

Sen fick jag hjälp med att komma vidare med min bläckfisk virkning innan lillskruttan vaknade. Hon testade babygym bra länge  medan vi mammor diskuterade våra förlossningar och eftervården och amning.

Nu har vi kommit hem och jag har käkat lunch. Lilla hjärtat är heeelt slut och sover som en klubbad säl efter promenaden hem. Jag är peppad och glad över att ha fått komma ut och träffa andra människor som är i samma situation som jag. På fredag pratades det om att gå på utflykt. Det hoppas jag att det blir av!

Taggad på öppna förskolan xD

RSS 2.0