Gott nytt år!! :D

2009-12-31 @ 19:20:20 ? Permalink ?

Hejsansvejsan!
Det här inlägget kommer att vara en liten hyllning till det gångna året och alla som varit en del av mitt år.


2009 har bjudit på det mesta, många underbara människor, händelser och minnen men även en hel del problem och tårar. Det hände massor med saker jag aldrig varit med om förut och händelser jag fortfarande inte riktigt tror på att dom verkligen inträffade.

Svek och kärlek, skratt och gråt. Utan sånt så lever man inte! Somliga saker kanske det känns som om man klarat sig bättre utan, so be it, men jag tror att utan motgångarna känns inte framgångarna lika bra.

Diverse misstag och pinsamma events måste man ju bjuda på, jag har väl två lr tre misslyckade färgningar och en och en annan kalasvurpa att minnas, skämmas för och skratta åt. Men jag hade kul, oh vad kul det var!

Två galna fester, en operation, en miljard filmkvällar och en hel del hångel senare så sitter jag här, starkare och säkrare än någonsin förut!

Nyårslöftena jag frambringade förra året gick ju inge vidare att hålla, killarna ramlade fram och vikten gick sin egen väg, men det gör mig inget. Jag får göra ett bättre försök med nya löften. Godisintaget måste minskas ganska massor och jag SKA rida och fota massor! Jag ska bli stark i kroppen och sköta skolarbetet bättre.

Önska mig lycka till med det för jag önskar dig all lycka och framgång till nästa år! :D

Jag vill bara säga att jag älskar mina vänner och jag tackar er för det här året och jag hoppas och ber att ni finns kvar för mig ännu ett år!

PussPuss ;*

2010, here we come! :D


RSS 2.0