Rejäl update

2009-11-30 @ 21:25:07 ? Permalink ?
Tjohej!
Okej, nu var det ett tag sen sist men var inte ledsen för nu så kommer en nästan komplett uppdatering från helgen! :P Tänker du nu "yaay" eller liknande kan du fortsätta läsa men känns det lite jobbigt så kan du ju alltid bara scrolla ner och kika på bilderna (:

Jag börjar med torsdag kväll runt klockan elva. Det knackade på dörren efter att vi hade lagt oss så mamma klev upp för att höra vem det var. Det var tydligen Micke som bara ville säga hej... Vi känner ingen Micke.. :S Inte lite creepy heller..

Fredag var en vanlig skoldag och sen veckans höjdpunkt, US! :D

Lördag morgon bar det av ner på stan för att köpa ett nytt vitt linne eftersom någon ätit mitt.. Fast det blev en lila tjocktröja ist :P Sen hoppade jag in i duschen och efter det bar det av hem till Linus för födelsedagskalas! De va skitkul, mat, lekar, godis, spel, efterrätt och paket ofc! Jag tyckte iaf att det var en riktigt lyckad kväll :)
Sen att jag och Robin hade en månad var ju inte illa det heller! :D
Och du anonyme, jag tackar oerhört för att du lyssnade på mig, jag kan sova lugnt nu.

Igår var jag astrött men tog mig ändå ner på stan för juskyltningen. Den var inte mycket för världen men My var där och det förbättrade det hela massor! :D
Jag köpte ett par nya örhängen där och ägnade sen kvällen åt att nörda på msn :P

Idag var lugn och stilla och imorgon ska jag plugga på långhålet och tjäna fjäskpoöng på idrotten, hehehe :P

Njut av bilderna och ha det bäst!! :D

PussPuss ;*

Kalas
Kalaaaaas!

Kalas
Lips-turnering!

Julskyltning
Pluppar i Levande skyltfönster!

RSS 2.0