Fadder

2012-05-31 @ 19:50:46 ? Permalink ? Universitetet
Tjohej!

Efter en hel dag med plugg och skolrelaterat gojs så sitter jag nu här, helt slut och med tamponger i näsan. Fick nästan inte sova ett dugg inatt på grund av halsont och sen är pollennsäsongen inte över än. Uh...

Men ändå, började dagen med att skriva på portfolion innan det blev dags för lunch med gruppen i skolan. Efter det nötte vi vårt performance till strax efter tre innan jag och Karin tog en runda på stan för att käka och fönstershoppa lite. Vid fem var det nämligen dags för fadderträff.

Träffen gick bara fint, jag har nu en överblick över höstens Nolle-p och vet vilka kvällar jag ska göra vad :)
Något som däremot inte var lika roligt var när de gick igenom "nollefriden". Det är en del av kontraktet jag måste skriva på som fadder som ungefär innebär att jag inte får utnyttja nollan, inte göra sexuella anspelningar mot nollan eller att inte kränka nollan. Det innebär också att jag inte får behandla Robin som min pojkvän offentligt under läsårets tre första veckor eftersom han då är nollan.
Sur brud.

Men aja, nu ska jag sluta vara bitter över det och roa er med en bild på en snorig och trött brud innan jag fortsätter med portfolion.

Puss :*

snor
Man gör väl allt för att slippa snyta sig varannan sekund!

RSS 2.0