Lång dag

2014-06-30 @ 23:22:37 ? Permalink ? Vardag
Det blev en sväng ut till Robin idag innan han skulle iväg och jobba igen. Åkte härifrån vid halv tio och var tillbaka vid tre igen. Vi gjorde inte speciellt mycket när jag väl var där, var iväg och hämtade ut ett paket och tog det lugnt inne lite.
 
Sen jag kom hem har jag väl egentligen inte gjort mer än att boka biljetter till Borlänge för mig och Erika nästa vecka. Ser fram emot vår lilla utflykt något så fruktansvärt! Det ska bli tokroligt! :D
 
Vi tar tåget härifrån vid nio på morgonen och ska spendera hela dagen med shopping och annat skoj innan vi rullar hemåt med tåget igen strax innan sex. Biljetterna tur och retur gick på strax över en hundring för oss var, rena kapet! Hade tänkt låna mammas bil och köra först men tåget är både billigare och smidigare så vi körde på det!
 
Imon hämtar jag ut biljetterna och ska försöka att inte hypa ihjäl mig tills nästa torsdag :P Ska ju hinna med att åka till Norpis och greja det sista i skokartongen innan dess. Tar mamma med mig och pyser på fredag och återkommer redan på lördag. Fort ska det gå!
 
Nu ska jag sluta pladdra och återgå till Pinterest! :P
 
 
Mitt snygga resesällskap nästa vecka! <3

RSS 2.0