December är halvvägs

2015-12-15 @ 18:09:15 ? Permalink ? Vardag
Här har vi en trött fröken som checkar in på bloggen. Jobbat sent idag, sitter och försöker slappna av lite innan jag ska ta mig iväg på avslutningen för cellen för i år. Har himla ont i ryggen och har haft sen i fredags, gjorde illa mig på jobbet och har försökt kurera mig med Alvedon, Voltaren och värme men kommer ingenvart. Blir att boka tid hos sjukgymnast eller liknande snarast, fick tips av en kollega som gått dit. Hoppas det hjälper!
 
Har btws fått julklapp av jobbet idag också, en "power bank" som man kan ladda mobilen osv med fastän det inte finns ett uttag i närheten. Kul att få en sån tycker jag! Har gått ett tag och funderat på att köpa en själv och så fick jag en :) Wiie!
 
I övrigt så blev julledigheten klar igår, jag fick alla dagar jag ville och det ska bli så skönt att vara ledig! Totalt får jag 15 lediga dagar med alla röda dagar och så. Längtar! :D
 
Jag antar att bloggen blir lite vilande över helgerna, R kommer att ha min dator och jag har för avsikt att koppla ner mig helt från sociala medier ett par dagar för min egen skull. För att räta ut huvudet och må lite bättre. Ska bli rätt skönt ändå. Eventuellt skriver jag ihop en summering av året och tidsinställer, jag brukar ju lägga upp en sån.
 
Om inte annat önskar jag dig en god jul och ett gott nytt år, ta hand om dig!
 
Bild från sommarsemestern, chai och resväska!
 

RSS 2.0