Felmeddelande

2015-02-26 @ 18:52:25 ? Permalink ? Vardag
Haft en riktigt bra studiedag med mina kollegor idag, vi hann med allt vi tänkte och med gott fika till dessutom. Var kul att få gå på studiebesök på en ännu nyare förskola än den jag jobbar på, den vi besökte har inte fått igång verksamhet på alla avdelningar ännu och var jättefint planerad invändigt.
 
Just nu är jag lite småsnurrig i huvudet, råkade somna en timma i soffan efter maten och vaknade med ett ryck ganska nyligen. Måste beställa biljett hem jue!
Det visade sig dock att det inte gjorde något att jag sov, hemsidan fungerar ändå inte. Jag möts bara av ett tråkigt felmeddelande när jag försöker boka. Ledsen tjej, jag vill ju boka biljett nu så jag kan åka hem till mamma imon!
 
Dessutom är det ju skittråkigt att få beskedet att det inte finns någon uppskattad tidsplan innan felet beräknas vara åtgärdat utan rådet är att "fösröka igen lite senare", vilket i sin tur betyder att jag kommer att få sitta och häcka framför datorn hela kvällen för att kunna haffa en sista-minuten biljett. Gurgel...
 
Ut och åka tåååg... Kanske.

RSS 2.0