Ljusglimtar

2016-04-26 @ 20:27:08 ? Permalink ? Vardag
Tisdag kväll och jag sitter vid datorn efter en lite sämre dag i livet. De går lite upp och ner som de vill, dagarna alltså. Men det är nog okej ändå. Jag är okej. En tuff dag gör inte så fasligt mycket när jag tänker efter hur jag har haft det.
 
Jag hade till exempel en väldigt bra helg nyss. Vi var hemma och jag blev firad av R, mamma, pappa, syster, mormor och Rune. Vi käkade tårta och jag fick presenter och på kvällen gick jag över till min bror och hängde där halva natten. Nästan en helt perfekt dag faktiskt!
 
Igår var också en bra dag. Jag fick för mig att göra en tårta (igen), men den blev hiskeligt stor så jag bjöd in cellgruppen och R´s bror med fru. Vi blev inte så många men halva tårtan gick åt och jag hade en riktigt bra kväll. Det fina med att inte alla kom (Även fast det hade varit toppen) är att vi fick lite tårta över att ha som eftermiddagsfika de kommande dagarna!
 
Något som ändå är ruggigt fint med idag är att jag äntligen kan få berätta att min underbara faster väntar barn! Vad som är ännu mer fantastiskt är att det är tvillingar! Jag ska få två små kusiner i oktober! :D De tuffa dagarna som kommer får jag ändå ha det i bakhuvudet och det bringar både värme, glädje och ork när det blir tufft.
 
Nu ska jag slita mig och så ska vi avrunda med lite serietittande på Netflix med min soulmate!

RSS 2.0