Första December

2016-12-01 @ 16:24:07 ? Permalink ? Annat
Hej December!
 
Det är torsdag, solen har gått ned, termometern visar minusgrade och stora snöflingor singlar ned från himlen. Ur högtalarna kommer julmusik och första avsnittet av julkalendern har sänts. Julklapparna är redan klara och redo att transporteras och ges bort. Allt utom snön och paketen är väl standard för mig såhär års. Men snart blir det annat.
 
Just nu är det 17 dagar, 16 timmar och lite mer än 50 minuter kvar till boarding. Jag är lite nervös men det ska bli så roligt. Okej förresten, jag är jättenervös till och med... Har börjat skriva listor på saker att packa för att försöka bli lite mindre nervig.
 
Det här kommer att bli min första jul någonsin som jag inte firar ute i skogen i Strandmora och det är väl mer det än 28 timmar på flyget som stör mig. Men det kommer jag nog inte att tänka sådär jättemycket på när vi väl är på plats hos D&M :)
 
Nervositeten påverkar lite grann på det där välkända allmäntillståndet också, jag har snabba vändor mellan toppar och dalar och det känns sådär. Men jag är fri från all medicin, har inte en enda sjukdag pga ångest de senaste månaderna och sammanbrotten går att andas igenom och kommer inte under arbetstid eller är pga jobbet. Framsteg!
 
Imorgon åker vi norröver, om inte världen snöat igen så klart, går på spelkväll, gossar föräldrar, stör syskon och vinkar till vänner och hämtar hem *trumvirvel* EN SYMASKIN :D Jag ska försöka sy min allra första egna klänning och mamma lånar mig sin symaskin så jag inte behöver köpa en ny när ekonomin är lite tajt pga resa och nyreparerad bil.
 
Mors!
 
Hemhemma i vinterskrud, bild från före 2011
 
Bara för att jag ska hoppa i stallkläderna och rida nu!

RSS 2.0