Hello November

2016-10-30 @ 21:53:08 ? Permalink ? Annat
Var i all världen tog hösten vägen? Nu har nästan alla löv lämnat sina träd, vinterdäcken är på och det är 49 dagar kvar till mitt livs längsta resa! Den här helgen ställde vi om klockan, gick på tre kalas, en spelkväll och R är på grabbhäng just nu. Fullt ös medvetslös. Tiden har rusat!
 
Jag har bytt jobb igen, har jag skrivit det förut? Jobbat två veckor på en liten privat förskola och känner en märkbar skillnad. Less is more är ett klockrent uttryck i detta sammanhang.
Veckan som kommer är jobb, teorivecka i stallet, fika med en vän och en tjejkväll inplanerat so far. Ska försöka styra lite själv också, känns som det behövs.
 
Har tusen tankar om mycket, toppar och dalar och en väldigt osammanhängande process i allmänhet. Jag vill börja fota igen, vill börja gymma nu när jag jobbar färre timmar i veckan och stallet har gett mig nya vänner och en ny fyrbent kärlek. Samtidigt är stress och ångestkänslor fortfarande trogna följeslagare och vägrar ge sig av...
 
Trots att det känts som hemma i lägenheten länge nu så har inte staden varit min förän nu. Ändå är hemlängtan större än någonsin. Känns svårt att inte ha en tidsplan...
 
I sju år har jag fått vara din, tack för allt du ger mig var endaste dag ❤

RSS 2.0