Frisk, hemma och vardag

2018-10-11 @ 17:29:14 ? Direktlänk ? Vardag
Vi är på plats i Linköping igen alla tre,  jag är frisk och vardagen rullar. Vi går till öppna förskolan på tisdagar, gör ärenden på stan, promenerar i skogen och leker med prassel boken och gymmet.

Eftermiddagen är gnällig och skrikig just nu, nätterna är helt tvärt emot. Två nätter i rad har vi sovit 7 timmar i sträck. Galet. Hade nästan glömt bort hur det kändes att inte vakna var tredje timme. 

Idag har vi hängt med lite större barn i lekparken, fick tre av fem nappar som betyg av Linn. Just nu sover hon på mig efter bad och härj över magknip. Bytt massa blöjor och outfits både före och efter badet... Vi har haft det tjorvigt med amningen igen också och jag är osäker på om hon blir riktigt mätt nu igen. 

De senaste dagarna har jag försökt att power pumpa när R kommit hem från jobbet. Det är väldigt drygt när lillan är ledsen och pumpningen tar 80 minuter... Men det är ju för att få fart på produktionen så att jag vet att hon blir mätt. Kompletterar med ersättning på kvällarna iallafall. 

Prasselboken är rolig nu! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0