Torsdag

2018-09-20 @ 15:03:16 ? Direktlänk ? Vardag
Idag hoppade vi över att somna om när pappan gått till jobbet. Istället blev det frukost för mig och babysitter en stund  för lillkorven. Den blir roligare för varje gång hälsar hon. 

När vi varit igång med diverse aktiviteter i lite mer än en timme gick ögonen i kors på lillan och det var dags för hennes förmiddagslur som vanligtvis är på ca 2-3 timmar. Tjoho tänkte jag när hon somnade och satte igång med att städa.

Hann typ bara börja så vaknade hon. Inte optimalt. Sövde om igen och slängde in en maskin tvätt och klämde lunch. Då vaknar hon igen. Totalt sovit en och en halv timme. Inte i närheten okej. Men hon tycker att det räcker. 

Jaja, kör på det då. Vi badar, försöker tömma näsan på snor (INTE kul.) och ligger lite på magen tills ögonen går i kors igen. Då kommer brytet och hon tappar det totalt en stund. Vi löser det helt enkelt med att sova kombinerad för- och eftermiddagslur i famnen i soffan. 

Nu har det gått två timmar och jag är nöjd. Nu sover hon ordentligt och får sova precis så länge det behövs. Tvätten kan jag ta när pappan kommer hem och vill gosa bebis ❤️

Min utsikt just nu, det må vara tufft med en liten en men åh vad det är värt det! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0